Animationsfilm med sociale temaer bliver ikke skabt på en formiddag, en uge eller fjorten dage. De bliver til, i et tæt samarbejde med kunden, produceren, instruktøren og teamet, der skal animere filmen. Typisk vil en animationsfilm på cirka tre-fire minutter tage to-tre måneder at producere.
Det første møde med Drawesome Films er uforpligtende og gratis. Her drøfter vi ønskerne, mulighederne, og budskabet, der skal formidles.
Der findes en lang række fonde, der støtter animationsfilm med sociale vinkler. Drawesome Films har en professionel fondraiser tilknyttet, der kan hjælpe med at give et overblik.

Kontakt os og book et møde. Enten på vores kontor i Viborg eller hos jer.


Photo Credit:  Peter Hellberg

SUSANNE BÆKBY
Indehaver, producer, instruktør

tlf: 60 15 35 04
sus@drawesomepictures.com

Susanne har arbejdet som både instruktør, producer og designer på flere prisvindende produktioner, bla. Skål Viola, Goutte D'Or, The Escape of the Gingerbread Man, The Story of Animation og Driver Dans Story Train. Hun er uddannet fra The Animation Workshop i Viborg, der er én af Europas førende animationsuddannelse og driver i dag virksomheden Drawesome Pictures sideløbende med Drawesome Films.
Susanne bor i Viborg med sin mand og deres tilsammen 4 børn.