Drawesome Films har et socialt afsæt og henvender sig til organisationer, virksomheder og institutioner samt private kunder, som vælger at bruge tegnefilm til at formidle et budskab. Drawesome Films beskæftiger sig med temaer om udsatte børn og unge.

Drawesome Films er en del af Drawesome Pictures som oprindeligt blev etableret i 2009 af animator og instruktør Susanne Bækby.

Læs mere om DRAWESOME PICTURES


SUSANNE BÆKBY
indehaver, producer, instruktør og art director

tlf: 60 15 35 04
sus@drawesomepictures.com

Susanne har arbejdet som både instruktør, producer og designer på flere prisvindende produktioner, bla. Skål Viola, Goutte D'Or, The Escape of the Gingerbread Man, The Story of Animation og Driver Dans Story Train. Hun er uddannet fra The Animation Workshop i Viborg, der er én af Europas førende animationsuddannelser og driver i dag virksomheden Drawesome Pictures sideløbende med Drawesome Films.
Susanne bor i Viborg med sin mand og deres tilsammen 4 børn.


MAAHIR PANDIE
animation, storyboard, design

Maahir er uddannet fra The Animation Workshop i Viborg og har specialiseret sig i animation, karakterdesign og storyboard. Efter endt uddannelse arbejdede Maahir i nogle år i Cape Town for bla. Triggerfish Animation Studio. Siden 2012 har Maahir været fast animator og designer hos Drawesome Pictures.
Han bor i dag med sin kone i Vancouver, Canada.


JANE GISSELMANN
Journalist

Har din film brug for omtale? Og vil du nå så langt ud som muligt med dit budskab, så kan du gennem Drawesome Films få professionel sparring og konkret hjælp til alle former for PR og formidling. Jane er uddannet journalist og har specialiseret sig i PR. Hun er tilknyttet Drawesome Films som konsulent. Jane bor i Viborg med sin mand og sine to børn.


MARIA BACH BOSERUP
Fundraiser

Der findes en lang række fonde, som støtter animationsfilm med sociale temaer. Maria er har i en årrække beskæftiget sig netop med fondraising, både nationalt og i EU.  I dag er hun tilknyttet Drawesome Films som konsulent. Maria bor i Viborg med sin mand og deres tilsammen 3 børn.


DORTHE BÆKBY OLESEN
Visuel Antropolog og formidler i Digital Storytelling

Dorthe er uddannet visuel antropolog og formidler i digital storytelling og er tilknyttet Drawesome Films som konsulent og sparringspartner. Med en solid fortælleteknisk baggrund bliver Dorthe ofte brugt af Drawesome Films i redigerings- og klippefasen, så et budskab bliver formidlet så klart så muligt. Dorthe har en kæreste og bor i Aarhus.


FREELANCERNE

Afhængig af opgavens størrelse og karakter benytter Drawesom Films sig af en række professionelle animatorer, lyd- og musikdesignere og compositors. Når manuskriptet er godkendt og storyboardet er tegnet udfører de det håndværksmæssige arbejde på filmen.